Termeni și condiții                                 ANPC  I  ANSPDCA I  ANAT

Copyright @ BTL CREATIVE COMMUNICATION. Toate drepturile rezervate.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Fondată 2002

EN
FR
RO

AGENȚIE DE TURISM

TOUROPERATOARE


specializată  în turism de afaceri,

organizare de evenimente, conferințe, congrese, turism motivațional


EŞTI OCUPAT!Lasă-ne să te ajutăm

şi să devenim

furnizorul tău de timp!

ACASĂ
REZERVĂRI ONLINE       OFERTE SPECIALE CORPORATE       OFERTE SPECIALE VACANȚE
CORPORATE TRAVEL CORPORATE TRAVEL EN CORPORATE TRAVEL FR CORPORATE TRAVEL

COLABORAREA cu BUSINESS TRAVEL & LEISURE vă aduce următoarele BENEFICII:


TIMP MINIM ALOCAT


Transferul efortului logistic către BUSINESS TRAVEL & LEISURE duce la minimizarea timpului consumat de către client şi elimină nevoia alocării de resurse umane interne pentru turismul de afaceri. Sistemul personalizat de raportare periodică oferit de BUSINESS TRAVEL & LEISURE clientului pentru  serviciile contractate elimină nevoia de consolidare internă a datelor legate de turismul de afaceri şi de cheltuielile asociate.


COSTURI OPTIMIZATE


Scăderea costurilor datorită tarifelor speciale de agenţie şi a discounturilor oferite, bazate pe puterea mare de negociere a firmei faţă de prestatorii săi. Dubla calitate a firmei BUSINESS TRAVEL & LEISURE, de client şi furnizor pentru unii prestatori, permite accesarea unor tarife exclusive de către clientul nostru. Management mai bun al numerarului prin plăţi periodice către agenţie şi transfer bancar, fapt care scade nevoia de numerar. Acces la sisteme de rezervări online personalizate, cu preţuri reduse speciale.


CALITATE MAXIMĂ


Clientul beneficiază de experiența echipei, istoricul colaborării agenţiei cu diverşi prestatori precum şi de preocuparea noastră constantă pentru identificarea şi testarea noilor furnizori, din România şi din lume, fapt care asigură o calitate foarte bună şi consecventă a serviciilor oferite. Consultanţa permanentă oferită de către BUSINESS TRAVEL & LEISURE permite accesul la informaţii de călătorie relevante şi permanent actualizate. Experiența echipei în lucrul pentru firme multinaționale și buna înțelegere a exigențelor acestora. Participarea activă la cele mai importante conferințe de turism de afaceri din lume asigură accesul clientului nostru la cele mai noi informații din domeniu.


MANAGEMENTUL RISCULUI


Disponibilitatea prelungită din partea personalului agenţiei asigură o reacţie rapidă la orice abatere sau schimbare de program.

Baza consistentă de parteneri naționali și internaționali ai BUSINESS TRAVEL & LEISURE și relația bunã cu aceştia asigură o bună gestiune a modificărilor ce pot interveni în decursul organizării unor evenimente sau călătorii de afaceri.

Producția proprie de tipar și materiale promoționale minimizează riscurile asociate subcontractării altor prestatori


ASISTENȚĂ ȘI CONSULTANȚĂ PERMANENTĂ pe toată durata colaborării.

DESPRE NOI SERVICII EXPERIENȚA CONTACT

PAGINA DE START BTLGROUP

DESPRE NOI

MISIUNE. VALORI

CE NE DIFERENŢIAZĂ

BENEFICII

CARIERE

DESPRE NOI MISIUNE. VALORI CE NE DIFERENȚIAZĂ BENEFICII CARIERE