Termeni și condiții                                 ANPC  I  ANSPDCA I  ANAT

Copyright @ BTL CREATIVE COMMUNICATION. Toate drepturile rezervate.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Fondată 2002

EN
FR
RO

AGENȚIE DE TURISM

TOUROPERATOARE


specializată  în turism de afaceri,

organizare de evenimente, conferințe, congrese, turism motivațional


EŞTI OCUPAT!Lasă-ne să te ajutăm

şi să devenim

furnizorul tău de timp!

ACASĂ
REZERVĂRI ONLINE       OFERTE SPECIALE CORPORATE       OFERTE SPECIALE VACANȚE
CORPORATE TRAVEL CORPORATE TRAVEL EN CORPORATE TRAVEL FR CORPORATE TRAVEL
DESPRE NOI SERVICII EXPERIENȚA CONTACT

COMPANIA

Compania BTL CREATIVE COMMUNICATION a fost fondată în anul 2002 şi s-a născut din dorinţa de a veni pe piaţa de turism de afaceri din România cu o ofertă de servicii bazată pe o foarte bună înţelegere a nevoilor companiilor multinaţionale şi standardelor de calitate aşteptate de acestea. Iniţial, ne-am poziţionat ca organizator de evenimente pentru companiile farmaceutice și societăţile medicale din România prin agenția BUSINESS TRAVEL & LEISURE, ajungând ca astăzi să oferim o gamă completă de servicii și soluții de turism de afaceri şi de vacanţe, având un set de oferte unice pe piața românească.

De asemenea, am dezvoltat un departament de publicitate şi producţie proprie tipar digital care asigură atât suportul necesar pentru evenimentele organizate prin agenția BUSINESS TRAVEL & LEISURE, cât și furnizarea unei game complete de produse specifice către clientul final.

În plus, furnizăm și servicii de consultanță de afaceri pe diverse proiecte - recrutare și evaluare de personal, campanii de marketing, comunicare etc.

LOCAȚIA

Sediul principal al companiei și al agenției de turism de afaceri BUSINESS TRAVEL & LEISURE este situat în Bucureşti, dar parteneriatele solide şi colaboratorii atât din România cât şi din întreaga lume ne permit să derulăm operaţiuni şi proiecte de turism de afaceri, indiferent de complexitate,  oriunde este necesar.

ECHIPA

Echipa noastră permanentă împreună cu colaboratorii pe proiect, atent selectaţi şi cu experienţă, ne permit să gestionăm aranjamente de călătorie în toată lumea și evenimente cu peste 1,000 de participanţi la cele mai înalte standarde. Experiența, entuziasmul și responsabilitatea echipei garantează o bună gestiune și o abordare creativă a tuturor proiectelor de turism de afaceri.


PAGINA DE START BTLGROUP

DESPRE NOI

MISIUNE. VALORI

CE NE DIFERENŢIAZĂ

BENEFICII

CARIERE

DESPRE NOI MISIUNE. VALORI CE NE DIFERENȚIAZĂ BENEFICII CARIERE